Lid worden? - Vogelvereniging "Zanglust" Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 25-05-2018 om 00:00 uur, zo is o.a. de Privacy Verklaring geplaatst i.v.m. de AVG, ook de ledenlijst is aangepast om dezelfde reden...............

Lid worden?

U wilt lid worden?

De contributie bij v.v. "Zanglust", te Zevenbergen bedraagt €36,00 per jaar, jeugdleden betalen €24,00 per jaar. De verschuldigde contributie kunt u overmaken op ABN-Amro IBAN: NL92 ABNA 0464448387.

Wat krijgt u daar o.a. voor:

• iedere 1ste dinsdag v/d maand een gezellige ledenvergadering in onze vaste lokatie (met uitzondering van Juli en Augustus)

• Gratis inzending van 12 vogels tijdens de onderlinge tentoonstelling bij v.v. zanglust.

• En u ontvangt 12 schitterende uitgave van het maandblad "Onze Vogels", waarin u maandelijks diverse artikelen kunt lezen over verschillende vogelsoorten etc.

Meld u aan via onderstaand aanmeldingsformulier, en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. Heeft u vooraf nog vragen, neem dan contact op met 1 van de bestuursleden. De velden met een * zijn verplichte velden.

Kanaries Europese Cultuur
 Parkietachtigen Duiven / grondvogels