Ringen Bestellen - Vogelvereniging "Zanglust" Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 25-05-2018 om 00:00 uur, zo is o.a. de Privacy Verklaring geplaatst i.v.m. de AVG, ook de ledenlijst is aangepast om dezelfde reden...............

Ringen Bestellen

Leden (* = log in)

Via onderstaande links kunt u de bestelformulieren voor uw ringen downloaden, vervolgens deze invullen, uitprinten en met contante betaling meebrengen naar de ledenvergadering.

Ringenformulier algemeen 2018

Ringenformulier beschermde in- en uitheemse vogels 2018

Kunt u de gedownloade bestanden niet openen of invullen? Download dan hier het juiste programma om dit te verwezelijken.
Vink alle opties uit, en klik vervolgens op de geel/oranje knop om het programma te installeren.

Na de installatie kunt u de ringenlijst invullen alvorens deze af te drukken. Vragen, neem contact op met de Webmaster.

U bent bezoeker

sinds 12-06-2012