Aanmelden Lid - v.v. Zanglust - Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 20-01-2021 om 22:00 uur, o.a. zijn er diverse verdwenen fotos terug geplaatst. De fotoshows zijn nog niet terug geplaatst maar daar wordt aan gewerkt...............

U wilt lid worden?

De contributie bij v.v. "Zanglust", te Zevenbergen bedraagt €36,00 per jaar, jeugdleden betalen €24,00 per jaar. De verschuldigde contributie kunt u overmaken op ABN-Amro IBAN: NL92 ABNA 0464448387.
Of u kunt contributie voldoen tijdens de maandelijkse vergaderingen.

Wat krijgt u daar o.a. voor:

• iedere 1ste dinsdag v/d maand een gezellige ledenvergadering in onze vaste lokatie (met uitzondering van Juli en Augustus)

• Gratis inzending van de eerste 12 vogels tijdens de onderlinge tentoonstelling bij v.v. zanglust.

• En u ontvangt 12 schitterende uitgave van het maandblad "Onze Vogels", waarin u maandelijks diverse artikelen kunt lezen over verschillende vogelsoorten etc.

Vul het Aanmeld formulier in (* zijn verplichte velden), en klik daana op de verstuur knop, als het formulier correct is verzonden, dan komt u automatisch weer op de homepagina, is dit niet het geval, neem dan contact op met de webmaster.