Aanmelden Lid - v.v. Zanglust Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 15-2-2024 om 11:30uur, met name het inschrijvingformulier voor de Babyshow 2024 is toegevoegd.......................Na een computercrash is het noodzakelijk geweest om de gehele site opnieuw op te bouwen, dus hier wordt nog aan gewerkt. Sorry voor het ongemak!!!.........

U wilt lid worden?

De contributie bij v.v. "Zanglust", te Zevenbergen bedraagt €36,00 per jaar, of €18,00 (half jaar) of €3,00 maandelijks, jeugdleden (t/m 16 jaar) betalen €24,00 per jaar, €12,00 (half jaar) of €2,00 per maand.
De verschuldigde contributie kunt u overmaken op onze bankrekening: NL20 RABO 0378 0880 41, t.n.v. vv Zanglust Zevenbergen o.v.v. Contributie + periode (maand, halfjaar of jaar)
Of u kunt uw contributie contant voldoen tijdens een van de vergaderingen. (Zie de Agenda 2024 pagina)

Wat krijgt u daar o.a. voor:

Ongeveer 6 tot 9x per jaar is er een ledenvergadering (wijzigingen voorbehouden), welke steeds op de eerste dinsdag van desbetreffende maand wordt gehouden. (met uitzondering van Juli en Augustus)
De datums worden jaarlijks vastgesteld en vermeld op de Agenda 2024 pagina.
Gratis inzending van de eerste 12 vogels tijdens de onderlinge tentoonstelling bij v.v. Zanglust.
En u ontvangt 12 schitterende uitgaven van het maandblad "Onze Vogels", waarin u diverse artikelen kunt lezen over verschillende vogelsoorten etc.
Ook worden er 2x per jaar Bingo avonden georganiseerd, waar u ook als (niet)lid, vergezeld van partner, familie en vrienden aan deel kunt nemen.

Vul het Aanmeld formulier in (* zijn verplichte velden), en klik daana op de verstuur knop, als het formulier correct is verzonden, dan komt u automatisch weer op de homepagina, is dit niet het geval, neem dan contact op met de webmaster. Bent u al lid, maar zijn uw gegevens intussen gewijzigd, ook dan kunt u gebruik maken van hetzelfde Aanmeld formulier.