AVG - v.v. Zanglust - Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 08-04-2022 om 12:00 uur, o.a. is de nieuwe ringenbestelprocedure toegevoegd, en isdeactiviteiten pagina vernieuwd. Verder zijn er diverse verdwenen fotos terug geplaatst. De fotoshows zijn nog niet terug geplaatst maar daar wordt aan gewerkt...............

v.v. Zanglust – Zevenbergen bewaard uw gegevens.

In zake de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u hier de privacy verklaring van de vereniging lezen.
Hier in staat omschreven welke gegevens van u worden opgeslagen bij het contact met de vereniging, en het gebruik maken van diensten van de vereniging, en hoe wij omgaan met uw gegevens.
Bij gebruikmaken van de diensten van de vereniging, gaat u automatisch akkoord hier mee. Mocht u het daar niet mee eens zijn dan staat in de verklaring hoe u hier op kunt reageren