Downloads - v.v. Zanglust - Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 08-04-2022 om 12:00 uur, o.a. is de nieuwe ringenbestelprocedure toegevoegd, en isdeactiviteiten pagina vernieuwd. Verder zijn er diverse verdwenen fotos terug geplaatst. De fotoshows zijn nog niet terug geplaatst maar daar wordt aan gewerkt...............
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Leden

Geacht lid van v.v. Zanglust. Via onderstaande links kunt u diverse documenten (PDF of XLS) downloaden, bekijken en/of daarna eventueel uitprinten.
Om de bestanden te kunnen bekijken heeft u een programma nodig zoals bv Adobe Reader voor de PDF bestanden of Microsoft Excel voor de XLS bestanden.

Heeft u geen Adobe Reader op uw PC / Laptop staan dan kunt u dat eerst hier downloaden. Vink de "Optionele aanbieding" uit, en klik vervolgens op de knop "Nu installeren", en volg de verdere instructies op uw scherm.

Heeft u geen Microsoft Excel op uw PC / Laptop staan, dan kunt u hier de viewer downloaden. En deze vervolgens installeren. Vragen en/of problemen, neem contact op met de Webmaster.

Bestand: (klik op het onderstaande document van uw keuze, om te downloaden en/of uit te printen.)

 

Vogelindex  (handig hulpje voor het vinden van uw vogel)

 

Vraagprogramma (Excel Bestand) Versie 2020 - 2024
Download  hier het vraagprogramma van de site van de NBvV

Hieronder vind u een simpel programma voor uw kweekregistratie, bestand downloaden (klik op het plaatje, met de rechtermuiskknop) kies voor Doel opslaan als....., na downloaden kunt u dit programma installeren. Dit programma is geheel gratis. Het gebruik is op eigen risico.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu