Lid worden? - Vogelvereniging "Zanglust" Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 01-04-2020 om 00:00uur, o.a. is de ledenlijst aangepast...............

Lid worden?

U wilt lid worden?

De contributie bij v.v. "Zanglust", te Zevenbergen bedraagt €36,00 per jaar, jeugdleden betalen €24,00 per jaar. De verschuldigde contributie kunt u overmaken op ABN-Amro IBAN: NL92 ABNA 0464448387.

Wat krijgt u daar o.a. voor:

• iedere 1ste dinsdag v/d maand een gezellige ledenvergadering in onze vaste lokatie (met uitzondering van Juli en Augustus)

• Gratis inzending van 12 vogels tijdens de onderlinge tentoonstelling bij v.v. zanglust.

• En u ontvangt 12 schitterende uitgave van het maandblad "Onze Vogels", waarin u maandelijks diverse artikelen kunt lezen over verschillende vogelsoorten etc.

Vul onderstaand formulier in, klik daana op de verstuur knop (* zijn verplichte velden)

Helaas werkt onderstaand formulier nog niet, hier word aan gewerkt. Daarom willen wij u verzoeken om een email te versturen naar onze secretaris via de knop op de bestuurspagina.

U bent bezoeker

sinds 12-06-2012