Bestuur - v.v. Zanglust Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 23-6-2024 om 14:15uur, met name de Babyshow 2024 foto pagina en de agenda.......................Na een computercrash is het noodzakelijk geweest om de gehele site opnieuw op te bouwen, dus hier wordt nog aan gewerkt. Sorry voor het ongemak!!!.........
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het bestuur stelt zich aan u voor:
(om contact  te maken, klikt u op de functieknoppen achter de naam van desbetreffend bestuurslid, dit is nog niet actief, dus maak gebruik van de emailadressen in de ledenlijst tot nader order)
Hallo, ik ben Henk Machielse, geboren 4 mei 1965 en woonachtig in Zevenbergen. Ik kweek zelf met Standaard Grasparkieten, Kleur Grasparkieten en Zebravinken.
Sinds 1-2-2024 voorzitter van de vv Zanglust te Zevenbergen, en hoop dit nog jaren te kunnen voortzetten.
Henk Machielsen
Hoi ik ben Cees Groeneveld, en heb al ruim 50 jaar vogels, altijd al kanarie's. Als hobby kweek ik verschillende kleuren kanarie's. Vanaf 1999 ben ik lid van deze vereniging, en ik zit vanaf 2001 in het bestuur. Ik heb nu de functie van secretaris en hoop dit nog wel even vol te houden. Ik heb de tijd ervoor.


Groeten, Cees Groeneveld
Cees Groeneveld
Ik ben Rien van Tilborgh, in 1948 geboren en getogen in Zevenbergen. Ik ben getrouwd met Toos, we hebben twee zonen en 2 prachtige klein-
kinderen, Nick en Mylan. Zoals zo velen ben ik met grasparkietjes begonnen en inmiddels kweek ik al verschillende jaren met Agaporniden en Australische Parkieten, met wisselend succes. Naast het houden van kromsnavels bekleed ik ook al diverse jaren de functie van schatbewaarder bij onze vereniging en met veel plezier. Ik hoop dan ook, dat ik dit nog jaren kan blijven doen.

Rien
Rien van Tilborgh
Hallo, mijn naam is Jack van Oosterhout. Ik heb al vanaf 1993 vogels, en ben toen begonnen met Zebravinken. En nu heb ik ze nog, samen met Scotch Fancy's. Ik zit sinds 2000 in het bestuur van deze vogelvereniging als ringencommissaris en 2de penningmeester.

Jack
Jack van Oosterhout
In 1977 ben ik begonnen met grasparkieten, agaporniden en grote parkieten, vanaf 1978 ben ik lid van zanglust en vanaf 1990 lid van de PSC, Inmiddels ben ik diverse jaren bestuurslid in de functie van 2de voorzitter. Tevens verzorg ik samen met mijn vrouw de advertenties en prijzen voor de diverse evenementen. Ik hoop dat we met elkaar een mooie site kunnen realiseren.

Cor
Cor van Tilborgh
Heeft u problemen met de website, moet er iets gewijzigd worden bij uw gegevens, of wilt u iets te koop aanbieden, of zoekt u juist iets.
Of wilt u totaal iets anders plaatsen op deze website (kweekverslagen, foto's, een link naar een bepaalde website etc.)
Laat het ons weten via het emailadres: webmaster@vvzanglustzevenbergen.nl en we zullen het zsm uitvoeren.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu