Bestuur - v.v. Zanglust - Zevenbergen

..........De website is het laatst aangepast op 27-11-2023 om 14:00uur..................
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het bestuur stelt zich aan u voor:
(Om contact te maken klikt u op de functieknoppen achter de naam van desbetreffend bestuurslid)

Toen ik ongeveer 10 jaar was ben ik begonnen met vogels, zoals Putters, Vinken, Sijzen en Groenlingen. Enkele jaren later ben ik overgeschakeld op Kanarie's, en de laatste 11 jaar ben ik Europese vogels gaan houden, zoals de Goudvink. Ik ben sinds 1975 lid van v.v. "Zanglust", waarvan ik 35 jaar in het bestuur zit, en al vele jaren voorzitter ben.

Groeten, Piet van Beers

Piet van Beers

 

Hoi ik ben Cees Groeneveld, en heb al ruim 50 jaar vogels, altijd al kanarie's. Als hobby kweek ik verschillende kleuren kanarie's. Vanaf 1999 ben ik lid van deze vereniging, en ik zit vanaf 2001 in het bestuur. Ik heb nu de functie van secretaris en hoop dit nog wel even vol te houden. Ik heb de tijd ervoor.

Groeten, Cees Groeneveld

Cees Groeneveld

 

Ik ben Rien van Tilborgh, in 1948 geboren en getogen in Zevenbergen. Ik ben getrouwd met Toos, we hebben twee zonen en 2 prachtige klein-
kinderen, Nick en Mylan. Zoals zo velen ben ik met grasparkietjes begonnen en inmiddels kweek ik al verschillende jaren met Agaporniden en Australische Parkieten, met wisselend succes. Naast het houden van kromsnavels bekleed ik ook al diverse jaren de functie van schatbewaarder bij onze vereniging en met veel plezier. Ik hoop dan ook, dat ik dit nog jaren kan blijven doen. Rien

Rien van Tilborgh

 

Hallo, mijn naam is Jack van Oosterhout. Ik heb al vanaf 1993 vogels, en ben toen begonnen met Zebravinken. En nu heb ik ze nog, samen met Scotch Fancy's. Ik zit sinds 2000 in het bestuur van deze vogelvereniging als ringencommissaris en 2de penningmeester.

Jack

Jack van oosterhout

 

In 1977 ben ik begonnen met grasparkieten, agaporniden en grote parkieten, vanaf 1978 ben ik lid van zanglust en vanaf 1990 lid van de PSC, Inmiddels ben ik diverse jaren bestuurslid in de functie van 2de voorzitter. Tevens verzorg ik samen met mijn vrouw de advertenties en prijzen voor de diverse evenementen. Ik hoop dat we met elkaar een mooie site kunnen realiseren.

Cor

Cor van Tilborgh

 

Hallo, ik ben Henk Machielse, geboren in 1965 en woonachtig in Zevenbergen. Ik ben een vogelliefhebber, en mijn voorkeur gaat uit naar de kleine grasparkieten en de standaard grasparkieten.
Het vogelhouden is er met de paplepel ingegeven, ik heb in mijn jeugd ook in de club gezeten en ben sinds elke jaren weer opnieuw lid.
Nu ben ik sinds kort in het bestuur gegaan, want ik wil dat de vereniging blijft bestaan.

Henk Machielse

 

Heeft u problemen met de website, moet er iets gewijzigd worden bij uw gegevens, of wilt u iets te koop aanbieden, of zoekt u juist iets.
Of wilt u iets anders plaatsen op deze website (kweekverslagen, fotos etc.)
Neem dan contact op met de webmaster via het emailadres webmaster@vvzanglustzevenbergen.nl en we zullen het zsm uitvoeren.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu